Argenta Consult - Consultancy voor uw organisatie, directie, uw team of uzelf

Zilverweb

De spin zijn in het web dat jouw leven is, hoe doe je dat? Welke draad wil jij oppakken? Ik kan je daarbij helpen vanuit mijn persoonlijke ervaring en mijn expertise als coach in zakelijke organisaties.

Zilverweb organiseert initiatieven die het samen leven en werken met beperkingen makkelijker maken.

Bekijk de foto’s van Verover de Stad op 9 april 2016.

 

INCLUSIEF LEIDINGGEVEN EN SAMENWERKEN, een workshop

Als je leiding geeft aan een team, of medewerker bent in een team, dat versterkt gaat worden met een collega die, vanwege chronische ziekte of handicap, iets extra’s nodig heeft. Investeer in inclusief leidinggeven of samenwerken.

Actie: meld jouzelf en je collega’s aan voor de workshop Een kwestie van inclusief leidinggeven of Een kwestie van inclusief samenwerken.

 

PROFESSIONELER OMGAAN MET JE HANDICAP, coaching

Als je zelf een handicap hebt: vergroot jouw expertise als “professioneel gehandicapte”. Neem jouw regie en reik tegelijkertijd de ander de hand in de communicatie rondom leven met een beperking. Maak het verschil!

Actie: maak een afspraak voor één of meer coachgesprekken.

 

DE OUDER ZIJN DIE JE WILT ZIJN VOOR JE KIND MET EEN HANDICAP, workshop en coaching

Als jouw kind een handicap heeft: blijf als ouder vertrouwen op de persoon die je altijd al was. Geef jouw gehandicapte kind houvast bij het volgen van zijn eigen weg en help hem zijn zelfvertrouwen vergroten in het omgaan met de mensen die hij onderweg tegenkomt.

Actie: neem deel aan een workshop Help je kind op weg of maak een afspraak voor één of meer coachgesprekken.

 

EEN BIJEENKOMST KLEURRIJKER MAKEN, presentatie

Als je een bijeenkomst of evenement organiseert: je krijgt maatwerk.

Sprekend zilver: Margriet spreekt op netwerkbijeenkomsten en andere evenementen en bij teambuildingsessies over de rol van haar handicap bij haar persoonlijke en zakelijke keuzes en over hoe zij haar eigen ervaringen en keuzes vertaalt naar haar coaching van mensen en teams met hun eigen talenten en beperkingen.

Actie: nodig mij uit.